Horn med ost og skinke

Av og til får man lyst på noe annet enn brødskiver til frokost og i matpakker, og da er horn med ost og skinke veldig godt! Vi bakte på søndagen, og i dag er det helt fritt.. Oppskirften jeg brukte var veldig enkel..
Jeg er jo ikke så veeeeldig glad i å bake, så jeg brukte rett og slett en slik en:
Og så lot jeg den heve litt, før jeg var klar til å lage resten..

Og vips – ferdig frokost, og en kopp med kaffelatte!

Dette var godt!
Lager du alt fra bunn av, eller gjør du som meg og bruker disse ferdig posene?

6 kommentarer til “Horn med ost og skinke

  1. Livet i jordbærveien

    Jammen tror jeg ikke det må bli hornsnart her også. De så kjempegode ut! Jeg er helt for juksing, så det tipset tar jeg med meg. Aldri tenkt tanken engang, sikkert fordi vi aldri bruker pose på pizzadeigen:)

    Svar

Legg inn en kommentar