Favoritt årstid – høsten!

Tror høsten er min favoritt årstid! Når man ser på de flotte fargene ute, puster inn en frisk og god luft – og kan sitte inne på kvelden med stearinlysene tent og det er mørkt utenfor..
Jeg kan like godt bare innrømme det med en gang, jeg er ikke noe flink å være ute i helgene. Merker godt på Mia at hun trenger å komme seg litt ut, men vanligvis så er hun sammen med vennene sine utenfor og det greier hun jo fint alene.. Denne helga har de fleste vært bortreist i forbindelse med høstferie så da fant jeg ut at jeg likegodt fikk kle på meg og gå ut i lag med henne, og vi koset oss en god stund i det fine høstværet..
Fikk knipset noen bilder også:
Vi har ellers bare hatt en «sløvehjemmehelg» og kun vært på butikken og handlet.. Nå har jeg satt en deig for å bake horn med ost og skinke til lunsj, og så får vi se etterhvert om vi finner på noe mer eller om vi bare skal være hjemme og kose oss..

Liker du høsten?

6 kommentarer til “Favoritt årstid – høsten!

 1. Inger Lise - TiddyMin

  For noen fine bilder av Mia! :))

  Her også er vi glade i høsten. Sommeren er fin den altså, men faktisk må jeg si at høsten er den jeg foretrekker. Kanskje fordi det er ingen som har noen forventninger til hvordan en høst bør være, alle nyter den uansett? Er det fint er vi ute, regner det gjør det ikke noe for da kan vi jo tenne lys og fyre i peisen :))

  Ha en knall-fin uke :)

  Svar
 2. vaniljerosa

  fine bilda.. synd dåkker ikke kunne bli med oss i høstferien. jeg er mere vår menneske, det er favoritt tiden min.. snøen smelter, bekken sildrer og fuglene synger igjen.

  no ligger vi på sofaen her hjemme, minstemor er spysyk.no….kjedelig, men formen er ikke så ille i aff.

  Svar
 3. Livet i Jordbærveien

  Hm… Høst ja…

  Jeg går på trump rundt og SKAL være så innmari gla i den der sommeren som vi aldri møter på.

  Sette mer pris på mørke kvelder og innekos, frisk luft og nedtelling mot jul kanskje?

  Høsten er jo den eneste årstiden vi ALLTID får, som gjerne varer og varer og varer og varer.

  Neida. Jeg liker igrunn høsten jeg også nemlig, men vurderer virkelig å flytte den lengre opp på favorittlisten min :)

  Svar

Legg inn en kommentar