Tjohei!

Instagrambilde fra i formiddag da jeg kjøpte meg en kaffe mocca på Kaffebønna. Skikkelig glad da jeg oppdaga hjertet i koppen, er så lites om skal til før man blir glad altså.. Hverdagsgleder <3
I dag har jeg hatt sykemeldingsdag, så har vært i lag med min mellomste søster mesteparten av dagen. Jeg leverte Mia på sfo faktisk, selv om jeg har fri! Okda, hun fikk velge – og hun ville dit;) Satt på med gubben  da han kjørte på jobb, så jeg var hos Camilla før klokka ni i morgen..hehe.. Tidlig påan, men orket ikke tanken på å ta bussen rundt, da hadde det tatt meg 50 minutter..

Vi dro til byen for å finne noen blomster til mamma sin grav, siden det ikke var noe der nå. Vi fant noen som tåler kulde, og vil holde seg til sneen kommer i allefall. I oktober er det 15 år siden mamma døde. 

Jeg fikk også fylt på busskortet mitt, og kjøpt påfyll av kontaktlinser, så nå har jeg frem til jul i allefall. Litt dyrt med linser fremfor briller, men det er verdt det.. Litt hverdagsluksus må man jo unne seg.. Har dagslinser, så er vel bittelitt dyrere enn månedslinser.

Snakket med legen min også, og hun anbefalte fortsatt videre sykemelding i to nye uker. Jobber gradert siden skulderen fikk seg en ny trøkk her i høst. Ett barn falt mot skulderen og ett eller annet fikk seg en trøkk, og da har jeg vært mer plaget enn ellers. Skal jobbe to dager i uken frem til 14 oktober. Etter det satser jeg på å komme tilbake i 100% stilling igjen. Liker ikke å gå sykemeldt men er nødt til å ta hensyn til min egen helse, og når jeg bare fungerer sånn halvveis for tiden,så er det helt greit med gradert sykemelding også..

I morgen er det planleggingsdag på jobb. Så da har jeg full dag. Gruer meg litt, for vet at slike intense dager ikke er bra for meg. Skulderplagene gir meg ofte migrene også.. men får se hvordan det går..

Nå er det snart middag på programmet, og så skal jeg på kveldskurs via jobb.. Tre timer nå på kvelden, og det gruer jeg meg litt til. Har allerede tatt anbefalt dose med ibux, så får se hvordan det går utover kvelden..

Har du instagram?
Følg meg gjerne der og, heter Lillebolla :)

2 kommentarer til “Tjohei!

Legg inn en kommentar