Jeg vant – LilleBlomsterpike

Jeg deltar ofte i giveaway’s og andre konkurranser på nettet og her om dagen så ble jeg trukket ut som vinner av valgfri hårpynt fra Lille Blomsterpike! Valget falt på hårbåndet på bildet – og det var bare kjempe søtt! Valget sto mellom denne, og ett det faktisk sto Mia på..
Om du også ønsker slike flotte hårbånd,så er det bare å klikke deg inn på facebook siden til Lille Blomsterpike, og se på alt det fine hun lager!
Her har hun kommet hjem fra skolen, og gjør lekser. Hårbåndet sitter fortsatt på – selv om fletten hun har var bustete og nesten var falt ut av strikket.. Hårbåndet sitter godt på – og det er ett stort pluss for aktive barn!
Her er det leseleksen som blir gjort. Ingen sak for Mia, hun har faktisk lest siden før jul i fjor.. Hun har nå fått en lesebok som er litt bedre enn den forrige hun hadde. Denne er mindre og uten så mange bilder med ordene under..
I dag har hun hatt besøk av Victoria som gikk i barnehagen i lag med henne i fem år:) Det var koselig. De var bestevenninner alle år i barnehagen og var nok litt sårt å begynne på hver sine skoler. Men vi forsøker å møtes en gang i uka, eller deromkring slik at de fortsatt kan holde kontakten og leke sammen! Når de møtes så er det som om de aldri har vært fra hverandre – de bare fortsetter der de slapp forrige gang, og det er så herlig å se på! Godt med gode venner!

Bruker du å delta på giveaway’s på nettet?

4 kommentarer til “Jeg vant – LilleBlomsterpike

  1. vaniljerosa

    Nytt navn og ny blogg…men ka gjør vel det..du vet no uansett kæm eg e ;)

    Nydelig hårband på ei nydelig jente! Mia har plutselig forandret seg veldig, og ser mye større ut plutselig. Mulig pga. tannmangelen..;)
    Fine fine Mia.

    Svar

Legg inn en kommentar