Salgskupp på Bare Barn

I dag var jeg en tur innom kjøpesenteret mens jeg ventet på at gubben skulle bli ferdig på jobb og da kom jeg over ett stativ med 70 % varer på Bare Barn. Fant dette flotte settet til seksåringen i str 128. Det er allværsbukse og jakke fra Reflex. Det hadde kostet 599 og jeg betalte 179!
Settet skal være vann og vindtett, og har en vannsøyle på 5000. Synes ikke det gjør så mye da, for når det øspøser ute så har man jo på regntøy uansett liksom!

De hadde også en kurv med luer på 70 % så jeg fant ei reimalue, som før kostet 139. Jeg baetalte 49 kr for den! Herlig farge, og så hadde den «vindstoppere» ved ørene slik at den kan brukes når det er skikkelig høst og vintervær!

Jeg elsker salg – og særlig når man finner slike tilbud! Mia har allværsjakke og bukse fra Didriksons som hun bruker nå, men den er i str 120, og det jeg kjøpte i dag tenkte jeg å ha til våren! Derfor tok jeg i farger som passer uansett hvor store barna er, og rød/ svart er jo veldig flott i lag også:)

Har du gjort slike salgskupp i det siste?
Liker du reflex og reima?

2 kommentarer til “Salgskupp på Bare Barn

  1. Vanillalady

    Fint sett! Skulle hatt penga til shopping når det e så mye salg! Det e jo flotte julegaver;)

    Svar

Legg inn en kommentar