Nugatti!

På butikken i går fant ungene en ny type nugatti, en med «melkesjoko» så den måtte selvsagt bli med hjem!

Har vel smakt de fleste nugatti typene, og sjokomons som jeg er – så synes jeg alle er like gode:P Hos oss får ungene nugatti på skiva (eller polarbrødet, i dette tilfellet ) når de vil, men det vil de faktisk ikke så ofte. Det er ett pålegg seksåringen aldri har hatt med i matpakka foreksempel. Når man spør hva hun vil ha så sier hun gjerne makrell, eller kaviar;) Men i morges kom hun på den nye nugattien da, og ville gjerne ha det! (Hun er litt sær og bruker majones oppå nugatti – og det er også helt greit.. selv om ikke jeg liker det så må jo hun få lov til å like det..) «Det smake godteri-sjokolade av pålegget, mamma» var kommentaren, og hun gir den tommel opp! Spurte om hun ville ha enda mer nugatti etter dette, men da ville hun heller ha fårepølse! Hehe :) Jeg har smakt den nugattien jeg og, og det er nok ikke siste gang vi kjøper den for å si det sånn.. :P

Har du smakt den?

2 kommentarer til “Nugatti!

 1. Vanillalady

  tør ikke kjøpe den da eg..hehe..vi som e tullat etter sjokolade alle sammen her i huset, og nugatti e det beste man kan spise på brødskiva.
  ..derfor har vi måtte ha de som «helge pålegg» no, ellers spises ingen ting annet ;)

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Vi bruke å glemme av at vi har nugatti.. :) Så blir ikke så ofte at det spises:P Men den her va av de beste – så den boksen blir nok fort tom:)

   Svar

Legg inn en kommentar