Mia tester barnebok app

I forbindelse med en bokanmeldelse jeg har skrevet, så har vi fått teste ut en app til samme barnebok! Først tenkte jeg at vi ikke hadde noen apple produkter vi kunne bruke den på – mens å kom jeg jo på at vi kunne laste den opp på storesøsters Ipod – og gjett om det falt i smak!

Boka handler om en jente som reiser med hurtigruta, og der møter hun på ett lite troll som heter Troll Olav!
 Det var stor sats for seksåringen at de som leste lydboka, leste den på vår dialekt! Hun kjente igjen plassene og var veldig ivrig på å fortellle hvor hun hadde vært – når hurtigruta passerte de forskjellige stedene;)
Det var spesielt moro for henne da de kjørte inn i Trollfjorden – for da sa hun» det e jo rett ved der sommerhuset e, fins det ekte troll der mamma? Det e så spennanes» Hun snakket om trollene på kvelden også – og syntes bildene av trollene var så fine.

Vurdering: Vi synes denne app’en er super, hun som leser gjør det veldig levende og spennende. Passer for barn i alle aldre egentlig, og det er veldig mange flotte bilder man kan se på !Tommel opp fra Mia og mamman!! 

Jeg deler også ut 2 koder til samme barnebok, så om du ikke har meldt deg på «konkurransen» så gjør gjerne det. Det eneste du må gjøre er å legge igjen en kommentar under innlegget på siden jeg skrev om barnebok app’en – og den finner du her!

Legg inn en kommentar