Gir bort gratis barnebok app!

Jeg har ved en tidligere anledning skrevet en bokanmeldelse av barneboka Trolljakten.Boka handler da om ei jente som skal reise med hurtigruten fra Tromsø til Svolvær, og om Troll Olav som stjeler kosedyrene til barna på båten.
Les hele anmeldelsen jeg skrev her!

I den forbindelse har jeg fått lov til å dele ut 2 gratis koder for barnebokappen, Troll Olav! Denne appen kan brukes på iPhone, iPod og iPad. Hvis du har lyst til å prøve vinnerlykken, må du skrive en kommentar i dette innlegget her (husk riktig mailadresse). Du må også rate boka i app store hvis du vinner:) Siden man må bruke kodene før 20 september så jeg deler ut kodene til to stykker den 15 september.Du trenger ikke ha blogg for å delta:)
Lykke til!

Jeg har ikke fått testet appen selv enda, men det kommer ett innlegg om dette så snart jeg har fått gjort det!

3 kommentarer til “Gir bort gratis barnebok app!

Legg inn en kommentar