God morgen!

Mia Christine elsker katter, det er vel ikke noen tvil om det – så hun jubler ekstra når vi finner klær med kattemotiv, slik som denne tunikaen fra P.o.P! Kjempefin er den!

Når man har storesøsken så blir man ofte prøvekanin når det gjelder å legge neglelakk foreksempel.. Her har Mia fått blå negler – med mønster på:) Hun var veldig fornøyd da, hun koser seg sånn når de eldste orker å bruke tid på henne. Å når jeg tenker meg om, så tror jeg nok at det er motsatt også, at de store koser seg når de får henne med på slike jenteting:) Kvalitetstid er viktig!

I dag får Mia venninnebesøk, Victoria kommer og skal være her noen timer. Gjett om jeg har ei som gleder seg. I barnehagen så de hverandre hver dag, nå prøver vi å få det til å bli i allefall en gang i uka om det lar seg gjøre. De bor litt unna oss, men ikke verre enn at det tar ti minutter å kjøre:) Mia våknet 06.45 og lurte om nårtid Victoria skulle komme..hehe.. Lurte henne til å sove mer, og hun sovnet – og våknet klokka 9. Nå leker hun med lego mens hun venter:)

Ha en fin lørdag!

Legg inn en kommentar