Oppdatering – skolestart

Nå har Mia Christine gått på skolen i ei uke, og fortsatt så går det helt strålende:) Hun stortrives, og er glad og fornøyd hver dag. De har ikke hatt så mye lekser enda, men har lært seg noen sanger og sånn. Neste uke så starter de med bokstaver, og med matte. Det blir spennende.

Mia har fått mange nye venner i klassen og på skolen. Det ringer på til stadighet, og hun er mye på besøk hos andre også. Har nesten ikke tid å komme inn på kveldene, siden det er så mange å leke med i nabolaget.

Merker jo at hun har blitt mer mobil når hun har blitt større. Nå tar hun bare sykkelen og sykler dit hun skal, vi trenger ikke følge henne lenger. Hun er ganske flink å holde seg der hun har lov å sykle – og kommer å sier fra hvis hun drar til andre enn avtalt! Nå lærer vi henne klokka også, så det blir enda lettere å holde tidene hun skal komme hjem:)

Vi har holdt kontakt med noen av venninnene fra barnehagen, de tilhører en annen skolekrets, så hun ser dem ikke daglig lenger. I natt har hun sovet over hos Victoria, bestevenninnen fra barnehagen. Sammen skal de i bursdag til Andrea, ei anna barnehagevenninne i dag. Det blir nok fint. Godt at de koser seg sammen, selv om de sees skjeldnere enn før. Tipper vi får hjem ei sliten jente i kveld:)

Til nå så er alt toppers, med både skole og venninner :) Det gleder ett mammahjerte som var så bekymret før skolestart siden Mia ikke kjente noen i nabolaget.. :P

-Lillebølla

4 kommentarer til “Oppdatering – skolestart

 1. thile

  Så glad alt har gått så fint:) Jeg tror det fortsetter. Det er ei flott datter dere har ^-^.

  Veldig fin herinne hos deg !

  Ingen smileys?
  Klem

  Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Takk:) Ble ganske fornøyd med bloggdesignet nå, skal sjekke ang smileys også:)

   Svar
  1. lillebølla Innleggsforfatter

   Takk skal du ha:) Ble ganske så fornøyd med designet nå ja:)

   Svar

Legg inn en kommentar