Vår nye hverdag..

Bildene i dette innlegget er tatt i sommer..

sommeren
Tenkte å skrive noen ord om vår nye tilværelse, nå når vi ikke lenger har barn i barnehagen.

Det har vært veldig rart for meg å ikke ha med meg Mia Christine på jobb, hun har jo gått i samme barnehage som jeg jobber i, i fem år! Første gang inn porten uten henne var merkelig! Hele første dagen gikk jeg og venta på at hun skulle komme inn på min base for å leke.. Rart det der, hvor vant man blir til ting!

sommer5
Det har gått over all forventning å begynne på sfo. Hun hadde jo vært på ett par skoletreff der tidligere, og hadde sett alle barna før, men hun kjente jo ingen. Vennene i barnehagen tilhører en annen skolekrets så hun hadde ingen kjente på vår skole. Det er fritt skolevalg, men etter mye om og men fant vi ut at det var til det beste å starte på skolen her vi bor,istedetfor der jeg jobber. Grunnen er at vi bor to minutter fra skolen. Det er en liten skole med få elever. Antallet på første trinn er 23 elever;) Sfo er delt slik at 1 og 2 trinn er sammen, og de store trinnene er i ett annet bygg. Det føltes tryggere med en liten skole.

sommer7
Første sfo dag hadde jeg fri fra jobb. Siden vi skulle være tilgjengelig hele dagen. Vi gikk bortover i 9 tiden – og klokka halv ti satt jeg hjemme igjen.. Hun sendte meg hjem selv. så hun kunne leke i fred som hun sa:) Avtalen var å hente henne klokka 2, men da jeg kom var hun slett ikke klar,så jeg måtte returnere uten barn. Først en time senere var hun klar:)

sommer1
De neste dagene har gått strålende. Hun koser seg og har fått mange nye venner. Hun er i full lek når jeg henter, og vil skjelden bli med hjem før hun er ferdig å leke. Hun forteller om dagen når hun skal legge seg, trenger tid å sortere alle inntrykk tydeligvis. Hun slokner fort på kvelden, og er veldig klar til å dra på sfo igjen når vi står opp.

sommer
Vi føler at vi både blir sett og hørt av de voksne på sfo’en her. Det kjennes trygt og godt. Det er godt å vite at vi tok det rette skolevalget. På en måte så er det litt godt å ha tid fra hverandre også, for i barnehagen så kunne hun jo være klengete og bare være i lag med meg, og da kan man bli lei altså og ting kan bli litt negativt av og til..

Jeg har begynt å sykle til jobb, så jeg kan hente henne tidligere enn om jeg skulle tatt buss. Syklet på 20 minutter på fredagen, og da var jeg ikke sliten engang.. hehe.. Så går fremover med det også;)

Selve skolestart er rundt 20 august, vi har handlet skoleklær til den første dagen, vi har kjøpt penal og ny matboks/drikkeflaske. Klærne viser jeg dere den første skoledagen. Her kan dere se det vi kjøpte i går på Europris:
21
Mia elsker dyr,spesielt katter. Rosa er greit for meg,så lenge det er noe annet enn Prinsesse eller Hello Kitty tema:P Det går greit altså, men er så befriende å finne noe annet..

Er så godt å ha ett barn som stortrives med sin nye tilværelse som skolebarn!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar