Tilvenning på sfo

sfodag
Her har jeg henta en fornøyd frøken etter første dag på sfo!

I dag var dagen vi har venta på så lenge nå. Dagen som vi har gleda oss til, og som vi har grudd oss til. Mia Christine sin første dag på sfo! I morges var vi klar til å dra rett før klokka ni. Ble møtt av de som jobber på sfo og Mia ble med ei av dem rundt for å se om hun fant noen hun kjente – mens jeg fylte ut diverse skjemaer med kontaktinformasjon og sånn. Da jeg var ferdig med det kom Mia tilbake og sa at jeg bare skulle gå, for hun ville være der alene.. Avtalte da med de voksne at jeg skulle hente henne klokka 2,siden det er første dagen..

Joda, klokka to gikk jeg bortover og ble møtt av ei som slettes ikke skulle hjem! Hun skulle leke helt til kvelden, og jeg skulle bare gå igjen! De som jobba der sa at det var helt greit at jeg gikk. Godt vi bor ett par minutter fra skolen da, så det var ingen stress å gå frem og tilbake;) Henta henne klokka 3 da, og da var det greit. Hun lekte fint med utkledningsklærne og i lag med ei anna jente. De hadde vært ute i ett par timer også, og alt i alt var hun veldig fornøyd.

I morgen har hun lengere dag, da er det jobb på meg også..

Nå er det middagslaging, vi får nemlig middagsgjester i dag:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar