Tur til Gorsa

juvetpanorama
I løpet av ferien så hadde familien min slektstreff, og i den anledning ble det arrangert flere turer i nord Troms. En av turene gikkt il Gorsa, juvet øverst i kåfjorddalen. Du kan lese mer om juvet her! Det finnes også videoer på youtube derfra, er bare å google Gorsa om du vil se mer.. Dette bildet over,har gubben tatt da han sto på brua over juvet..

Jeg turte ikke å se ned, men gikk faktisk over brua jeg også:) Her kommer flere bilder fra turen:
juvet

juvet6

juvet2

Øverste bildet: Skimter min søster i blå jakke, med Tindra i hånden, bakerst på bildet går gubben og Mia..
Bildet i midten: selve brua
Siste bilde: Gubben og Mia titter over kanten på brua

juvet7
Dette møter deg når man kommer til juvet, det er kjempefint der!
Mye flott natur! Vi brukte vel to timer til sammen på turen, hadde med en del unger også så da går det litt saktere ;) Mia er veldig flink å gå uansett hvor vi skal,og når hun hadde me seg kusinene sine så var det nok ekstra lett;)
Anbefales for de som måtte være i nærheten!

Senere på kvelden var det middag i lag med etterkommerne etter mine oldeforeldre:
slektstreff
Nelle Henriette og Nils jakob, brudebilde.
(Foreldrene til min morfar)

Ble ikke tatt noe særlig med bilder under middagen, siden Catharina ble dårlig og vi valgte å dra hjem. Hun fikk hodepine,og var i dårlig form. Allergi og hovne øyne hadde hun også, så var best for henne å dra. Men vi rakk å hilse på mange i slekten som vi aldri hadde sett før – og vi spiste veldig god middag:)

Superduper helg uansett :)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar