Trolljakten

trolljakten1
Jeg har vært så heldig å få en utgave av boka «Trolljakten», hos Linda, som hadde en giveaway på facebook for noen dager siden. Når vi hadde lest boka skulle vi skrive litt om opplevelsen, og hva vi syntes.

Boka kom i posten i dag, så vi har allerede lest den  ved leggetid i kveld. Linda har allerede skrevet enn anmeldelse av boka for Foreldremanualen, og den kan dere lese her!

Vi leser for seksåringen vår hver kveld, det har vi gjort helt siden hun var liten. Det er en kosestund både for stor og liten og vi er veldig glad i den stunden alle sammen. Det som var morsomt med boka var at handlingen var lagt til Nord Norge, og dermed kjente seksåringen seg igjen på flere av plassene der hurtigruta kjører forbi. Boka handler da om ei jente som skal reise med hurtigruten fra Tromsø til Svolvær, og om Troll Olav som stjeler kosedyrene til barna på båten.
trolljakt3
«Der bor æ!»

trolljakt1
Når Mia følger kartet inne i boka finner hun igjen plasser hun har vært på. Hurtigruta kjører forbi sommerhuset vårt i Lofoten, og det ligger ved Trollfjorden. Hun har også vært på Sortland og i Svolvær. Hun syntes det var stas at boka handlet om steder hun har besøkt selv..Hun har også vært inne i en av hurtigrutene når den lå til kai her i Tromsø.

SÅ her i huset får boka:
trolljakt4
Tommel opp!

Denne skal vi lese i mange,mange ganger!

-Lillebølla

1 kommentar til “Trolljakten

  1. Tilbaketråkk: Gir bort gratis koder til barnebok app! | Lillebølla's skriblerier

Legg inn en kommentar