Stigende form..

figur
Mia Christine har lageet en figur av dorull i barnehagen. Var den ikke fin?
Så over til tittelen på blogginnlegget. Jeg har vært mer eller mindre sengeliggende siden tirsdag, har sovet nesten i to døgn.. Hodepine,feber og magesjau – og generelt dårlig form.. Kjedelige greier..

I dag er i allefall formen bedre, selv om jeg fortsatt er klam, kjennes ut som det er feber som er på vei ut av kroppen.. Likevel tror jeg at jeg skal greie å dra på jobb i morgen. Har jo ikke vært noe magesju siden i går, og da er jeg i allefall ferdig med «karantenen» for slikt i morgen.

Håper og tror at de andre her hjemme holder seg friske slik at vi får en fin helg alle sammen! På lørdag har jeg og gubben nemlig vært forlovet i 10 år! Det er ganske lenge det! :) Tenkte å lage god mat og bare kose oss sammen hele gjengen.

Nå skal jeg tømme vaskemaskina og sette på en ny klesvask. Ellers så er det ikke rare planene for dagen i dag..

-Lillebølla

Legg inn en kommentar