Snart skolejente

48
I dag har Mia Christine og pappsen vært på skoletreffet,mens jeg måtte på jobb. Dagen i dag hadde vært like fin som i går og Mia har kosa seg masse! I dag fikk de også utdelt skolesekk som alle førsteklassinger får. I år fikk de grønne sekker her i stedetfor de vanlige orange som har vært vanlig i mange år..

47
Dette bildet la gubben ut på sin instagram tidligere i da :)

Litt posering på verandaen så jeg fikk tatt bilder av henne med hennes første skolesekk..
44

45

46

Nå er det vel bare tre uker igjen til hun er helt ferdig i barnehagen. Det er både trist og spennende på en gang.. Mia gleder seg masse og lurte på om hun måtte tilbake i barnehagen igjen etter å ha vært to dager på skolen.. :P Hun har oppstart på sfo fra 6 august, så vi får fire uker sommerferie før vi har nok ei skolejente i huset:) Blir rart å ikke ha barnehagebarn lengere..hehe..

-Lillebølla

Legg inn en kommentar