Stress!

stress1
Har funnet frem 17 mai fløyten..

Jeg er jo alltid ute i siste liten med alt som skal gjøres.. Jeg har ikke sjekket noen av klærne til 17 mai før nå i kveld.. Meg i ett nøtteskall..  Selvfølgelig var bunaden til seksåringen for liten, noe jeg egentlig burde skjønt siden den er i str 116.. Men, hadde håpet at den skulle passe.. Hun prøvde den rett før sengetid (ja, jeg vet jeg er treeeeg) og den rakk høyt opp på leggen:P Jaja.. Den kunne hun ikke bruke i allefall.. Da var det å finne frem en drakt som svigermor har sydd da hennes barn var små. Både Catharina og Malin har brukt den da de var mindre. Jeg trodde den var stor da, siden de brukte den i 2. og 3. klasse på skolen, men Mia prøvde den og den passa perfekt.

STRESS3
Den har også en tihørende jakke, men den ville ikke Mia ha på. Hun har vært litt kresen når det gjelder klær, ög jeg skjønte vel egentlig at den ikke ble godkjent. Det er en kort modell,med en hempe til å lukke den igen.. Men hun kan nok bruke cape’en ( er det sånn det skrives? ) til den bunaden som var for liten..Ellers så kjøpte jeg denne jakka her i dag, så hun kan bruke den og..

stress2
Cubus, 50 %, betalte 125 kroner..

Nå er det bare sko igjen, det får bli joggesko..:P For jeg har nemlig ikke kjøpt det heller..

Jaja, blir nok 17 mai likevel, og det er vel mye bedre å gå i joggesko enn stive pensko.

-Lillebølla

Legg inn en kommentar