Overnatting i barnehagen

overnatting1
Mia Christine er klar for å dra bort til barnehagen for å overnatte der. Det har vært tradisjon at de som skal begynne på skolen har en avslutning med overnatting og masse kos:)

overnatting
Det er viktig å dra kofferten selv..

Hun har pakket selv også. Måtte jo ha med seg pysj og toalettsaker da, og selvsagt ett skift til i morgen. Og gepard og tigerbamsene. Sovepose og pute + boka om Ville dyr i Afrika. Så da var hun klar..

miavicovernatting
Her er Mia og bestisen Victoria, utfor barnehagen. Begge er like spente:)

Jeg er veldig spent på om hun blir over eller om vi må hente henne i løpet av kvelden. Hun sa at hun hadde lyst å være der,men hun gruet seg til hun skulle sove. Hun har kun sovet hos farmoren sin, og hos min søster tidligere. Men, vi får se. Kan jo være dette går over all forventning;) Bare mammaen som er litt engstelig..

Forteller nok hvordan det har gått i løpet av morgendagen:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar