Kreativ matpakke

Siden Mia Christine fikk seg ny matboks i bursdagsklubb-pakken fra Joker i dag, så tenkte jeg at jeg skulle lage en god matpakke til henne. Jeg lager alltid matpakkene kvelden før, og de holder seg fint i kjøleskapet til dagen etter.
kreativmatpakke
Nye matboksen..

kreativmatpakike
Selvfølgelig merket med navn..

Jeg brukte pepperkakeformer til å lage hjerter og stjerner – både på brødet og agurken..Legger selvfølgelig lokk på den lille agurkskåla, når jeg legger matpakken i kjøleskapet:) Ellers får hun tomat og vanilje yoghurt..
kreativmatpakke1

kreativmatpakke2

kreativmatpakke3

Og det som er mest stas – en liten vitaminbjørn.
kreativmatpakke4

kreativmatpakke5

Regner med det er tom matboks i morgen når jeg henter henne..

Jeg bruker lage slike matpakker ganske ofte – og det har hendt at femåringen sier; det holder med to knekkebrød med brunost på mamma..

-Lillebølla

Legg inn en kommentar