På bedringens vei..

ute
Endelig ser det ut til at jentungen har blitt litt bedre, hun greide i allefall å løpe litt når vi var ute å så etter posten i dag..

Disse vannkoppene har virkelig slått henne ut de siste dagene. Hun har stortsett bare vært i form til å se på tv. Vet ikke om det er fordi hun har sensitiv hud at hun har fått så mange kopper. Hun har egentlig en høy smerteterkel, og hun greier å la være å klø på de, men når hun skal bytte klær så ser vi at det gjør vondt å komme mot kroppen. Derfor har store mye bukser vært bra å ha disse dagene. Hun er redd for at det skal gjøre vondt så hun vegrer å gå på do, og å vaske seg. Men i dag har det forsåvidt gått greit. Hun spiser en del is, for det er noe av det hun får i seg. Sier det er vondt i halsen så da er det jo bra med noe kaldt..

iiiis

I går fikk vi i henne en halv zyrtec, noe som gjorde at natten ble bedre enn de forrige. Hun klødde ikke så mye da, og sov greit egentlig. Hun vil ikke ta de da, for hun synes det er ekkelt så jeg har ikke fått henne til å ta i dag – men hun har lovd at hun skal prøve å ta en før hun legger seg så hun får til å sove..

Jeg har så lyst å være ute når det er så fint vær, så jeg tror nesten jeg må ta meg en liten spasertur i ettermiddag når de andre kommer hjem. Trenger å lufte hodet, og å kjenne frisk luft i nesa:) Er jo vant å være ute i flere timer hver dag på jobb, så da er det uvvant å sitte inne i dagevis..

Merker at Mia og er litt rastløs og trenger snart noen å leke med, så vi må vel invitere noen hjem snart. Håper at noen sv søskenbarna hennes vil stikke innom en dag snart. De har vel hatt vannkopper hele gjengen så da er det ikke noe smittefare i allefall,.. :)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar