Vannkopper

vannkopper
Da har også femåringen fått vannkopper. Oppdaget noen prikker i går men tenkte ikke mer over det siden hun har vært plaget med både eksem og mollusker den siste tiden, men uttover dagen var det liksom ikke lenger noen tvil, når det kom røde prikker over hele kroppen..

Hun har vært i grei form, hatt tempratur på rett over 38 grader., så lett feber har det jo vært. Hun har lekt og vært som vanlig – kanskje litt mindre matlyst bare.. Hun klør ikke mye enda,men har vel en litt høyere smerteterskel sånn sett, pga all eksemplagene hun har hatt. De siste nettene har hun sovet dårlig, og jeg har egentlig bare tenkt at det var en dårlig soveperiode – det  pleier jo å komme i ny og ne de også.. Men da har det nok vært vannkoppene som har vært i gjæring..

vannkopp
Litt dårlig bilde,men koppene vises godt på kinnet og ned på halsen..

Hun ble lei seg når jeg sa at hun nok måtte være hjemme fra barnehagen hele uka, hun fikk jo bare to dager der i forrige uke pga skoletreff og helsestasjon. Og før det var det jo ti dager fri i forbindelse med påsken.. Da sa hun, «Mamma, æ sku ønske det bare hadde vært molluska, di e mye snillere sjøl om di og e ekkel og klør. For da kan æ i allefall være i barnehagen»..

Blir nok en lang uke for liten skatt dette her, men det er jo bra at hun har vannkopper nå og ikke får de i voksen alder!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar