Skoletreff

skoletreff8
I dag var det igjen tid for skoletreff for femåringen vår.Siden hun skal begynne på en annen skole enn resten av førskolegruppa i barnehagen så er det jeg som er med henne på treffene. I dag var vi der fra 9 – 13, og her kommer noen mobilbilder fra dagen vår:)

De fikk ett hefte med oppgaver de skulle løse..

skoletreff6skoletreff7

Og så fikk de leke på puterommet

skoletreff1

skoletreff3 skoletreff4
skoletreff5 skoletreff2

Etterpå var det ut på aktivitetsløype. Det var fire poster de skulle igjennom. Aking, landhockey, snøball kasting på blink og miniski. Mia syntes miniski var det morsomste hun noen gang hadde gjort!

skoletreff12
Står å venter på tur!

skoletreff11 skoletreff13

skoletreff10

skoletreff9

Til slutt greide hun stå ned hele bakken!

De fikk hilse på fadderklassen sin, og de spiste lunsj sammen. Mia var litt sjenert og ville ikke leke sammen med noen, men for seg selv. Regner med det er fordi jeg var med.hun er mer sjenert når jeg er der.. Hun kosa seg i allefall og ville ikke dra hjem igjen. Hun spurte om det var lenge til høsten og når hun fikk lov til å begynne der på ordentlig. Hun gleder seg masse:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar