Lykke!

51
I dag hadde jeg lyst på en Latte macchiato, og vips så hadde kaffe maskina vår fikset det:)

50

Dagen i dag har bare flydd avsted. Hadde tidligvakt, og da går som regel dagen mye fortere.. :) Vi møtte barna ute i morges, pga vinterfestivalen som barnehagen vår har denne uka. Var heldige med været – nyyydelig vintervær. Sol, ett par plussgrader og vindstille. Tror både barn og voksne kosa seg masse. Mia er ett vanedyr, og liker best å være inne når hun blir levert i barnehagen. Men vi hadde forberedt henne godt, så hun syntes faktisk det var ok å leveres ute. Var pappan som leverte henne i dag, så hun skulle slippe å begynne halv åtte;) Hun kom vel rundt klokka ni. Var ute til 13, før vi gikk inn og spiste hjemmelaga pizza. Var ferdig klokka 15, og da dro vi bort på jobben til gubben:) Stas syntes Mia!

Jeg ble foressten utrolig glad i dag – da jeg fikk vite at jeg får avspassering hele uka når det er påske. Det vil si at jeg har fri fra fredag 30 mars og til og med mandag 9 april! LYKKE!!! Nå krysser vi fingre for at gubben og får fri fra jobben sin, slik at vi får nyte fridagene sammen:)

Nå er gubben borte og ser på bilen – den har ikke «virket» siden fredag.. Så vi låner svigermor sin bil nå.. Han får ikke start på vår bil.. Er jo en gammel bil sånnsett, og det er vel egentlig på tide å bytte den ut snart.. Håper at de finner feilen og at den ikke må inn på verksted igjen – men at han kan fikse det selv:)

I morgen skal jeg foressten på utredning på sykehuset, har jo slitt med skulder/nakke plager i flere år.. På tiden med utredning kanskje.. Ting tar tid! Jeg håper de finner ut hva som er feil.. MR og røntgen viser ingenting, fastlegen sier det er betennlse som ikke vil gi seg. Går sykemeldt til og fra, men har holdt meg i noenlunde fin form etter jul. Blir spennende å se!

Nå er det lagematpakkertilimorra tid, og så er det kvelden her!
Godnatt!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar