Mandag og ny uke..

tulipan
Min søte femåring ba pappaen pent om å kjøpe blomster i dag på butikken, og da endte de opp med disse flotte tulipanene.. Han kunne selvsagt ikke si nei når hun spurte så pent..tihi..

tulipan2
De var veldig fine, og de står så fint på bordet i stua:)

I dag har det vært barnehage ,skole og jobb på familien vår. Hektisk,slik mandager alltid er. Snøkaos, og alt som hører med på en vinterdag som denne. Biler som såvidt siger avgårde bortover veien, noen som har kjørt utfor,sakte,sakte.. Rakk jobb da, såvidt. Måtte ta en ørliten omvei også, siden det var biler som måtte snu og rygge ned den bratte bakken..  Kom i barnehagen og Mia løp inn.Hun hadde savnet Victoria – som hadde hatt vinterferie forrige uke. Hun hadde tegna tegning og laga filthjerte til henne hjemme og nå la hun det i sekken til bestevenninnen. De har lekt sammen hele dagen, og har avtalt at Mia skal få følge med Victoria hjem i morgen. Lykke! Gjett om hun gleder seg!

Har vært ute i tre timer, herlig! Jeg trenger den utetiden i barnehagen altså, deilig med frisk luft. Særlig på mandager! Snøen har lavet ned, den er våt og klam,men ungene har laget snømenn og aket og bare kost seg. Litt våte ble de jo,men det hører med på en god vinterdag.Sola tittet så vidt frem da vi skulle gå hjem. Mia fikk ta av seg lua siden det var så varmt. Det var stas. Uten lue midt på vinteren. Ja, for vi kan nok se langt etter våren,nå som vi har fått så masse snø..

miaute
Mobilbilde – svett i håret etter den varme lua. Deilig å lufte seg..

Mia fikk bestemme middag i dag – det ble taco. Enkelt og godt.

kaffekopp
Min søte kaffekopp med deilig aromakaffe.

Denne koppen fikk jeg i julegave fra ett av barna som går på basen der jeg jobber. Koselig gave – også er den jo så fin! Har blitt en av favorittkoppene mine ;)

Nå er kvelden snart her, og det er snart tid for å legge femåringen. Obligatorisk lesing på sengekanten. Og så sover hun forhåpentligvis til i morgen. Jeg skal bare sløve på sofaen resten av kvelden. Se om det er noe på tv..

Ha en fin kveld dereSmilefjes
-Lillebølla

Legg inn en kommentar