Da var det endelig helg!

kaffe
Nyter fredagskvelden med en kopp kaffe.. I dag har jeg vært på tidligvakt, så var ferdig på jobb klokka tre. Det er godt på en fredag:)

I dag hadde femåringen fri fra barnehagen, hun var hjemme med storesøstrene sine. De har vinterferie fra skolen og Mia synes det er så stas å være sammen med dem, at hun hadde ønsket seg en fridag. Siden de to andre er 13 og 16 år gikk det jo selvsagt veldig fint – og de har kosa seg sammen hele dagen.

Jeg var innom senteret etter jobb, og tok meg en iskaffe før jeg dro hjem. Kjøpte også en dvd til jentungen, siden vi fortsatt er uten tv. HAr vært uten siden søndagen. Hadde håpet at den nye decoderen skulle ha kommet i dag – hadde så lyst å se på the Voice, men men..ikke noe å gjøre med det.. Går greit å ikke ha tv da, er vel jentungen som savner det mest. Hun får jo ikke sett barne tv eller noe.. Men tror vi får fikset det i morgen da.. Krysser fingrene for det..

Lillesøsteren min var her på middag i dag, gubben lagde pepperbiff til middag. Det smakte fortreffelig! Og vi så på dvden jeg kjøpte. Pelle Politibil går i vannet heter den, og vi har vært på utkikk etter den siden den gikk på barne tv for litt siden.Morsom tegnefilm:) Mia synes og det er stas at vi ser på film sammen med henne.

Nå burde egentlig Mia vært i seng, men hun sitter å trykker på tab’en og spiller ludo;) Ble sittende her jeg – har ikke vært i form i det siste, har sovet og sovet – og bare vært sliten. Så det var godt å oppdatere seg litt på nettet;) Har en del fine nordlys bilder jeg vil vise også – tok nye på tirsdagen. Skal se om jeg får fikset og redigert de i løpet av helga.

Men nuh!Nå er det sovetid for liten skatt!

Ha en fin kveld,
-Lillebølla

Legg inn en kommentar