Mandag..

28
Jentungen slapper av med ds’en sin:)

29
Hun spiller Super Mario:)

Da var helga over, og vi har gjort unna den første dagen i uka. I helga ble det bare avslapping, var bare innom Kiwi og euro pris på ukeshandling, og  på middags besøk hos svigermor i går. Deilig å bare sløve mesteparten av tiden. Det har vært kaldt, 9 – 10 minus ute så det har ikke fristet å være ute i helga heller..

Mia har fått brev fra skolen hun skal begynne på. Det sto at de er 21 førsteklassinger i år. Er en forholdsvis liten skole, noe jeg er veldig glad for. Selv om hun ikke kjenner noen der ennå, så regner jeg med at hun blir fort kjent. Det sto også at skolen skulle ta kontakt med barnehagen for å utveksle informasjon, og om vennetreff der de får møte andre på samme skole. Både Catharina og Malin har vært elever ved denne barneskolen og vi har vært veldig fornøyde når de gikk der så regner med at det kommer til å bli bra for Mia også:)

I dag har vi vært på jobb/barnehage og skole. Kom hjem med på begynnende migrene men greide å avverge det med medisin og kaffe + en dupp på sofaen mens gubben lagde middag. Lurer på om det var kulda som gjorde meg så anspent i kroppen? Var ute i 2,5 time i 10 minus. Hadde kledt godt på meg så frøs ikke der og da, men..Har vært frosen hjemme da.. Tåler ikke ha noe over skulderen før det gjør vondt.Har jo gått med boblebukse med seler på..Og har jo bh på hver dag.. Slitsomt å ha vondt,men har fortsatt ikke vært borte fra jobb etter jul. De har satt inn en ekstra ressurs 3 timer hver dag for å lette min arbeidsdag. Hun skal hjelpe til under påkledning og lunsj, som er de mest stressende oppgavene jeg har i løpet av en dag. Fungerer kjempe bra! Foreløpig har hun vel fått jobb for fem uker, og etter det vet jeg ikke. Håper det kan fortsette fremover også.

Nå er det avslapning på sofaen forran tv’en. Skal lage oss smoothie tenker jeg. Skikkelig blåbær smoothie.Det er godt det!

Ha en fin kveld.

-Lillebølla

Legg inn en kommentar