Godt nyttår!

RAKETT1
Det ble noen flotte rakett bilder på nyttårsaften..

rakett

rakett2

rakett3

Vi hadde en stille og rolig nyttårsaften hjemme hos oss selv. Var ute på ettermiddagen og tente noen stjerneskudd, men med 10 minusgrader og vind så orket vi ikke være ute så lenge.. På kveldsparten laget vi fondue til middag, det smakte nydelig! Femåringen var fast bestemt på å se rakettene, så vi lot henne være våken. Hun brukte kvelden til å bygge med lego, mens vi andre sov på sofaen, så på tv, spilte wordfeud på mobilene..  og spiste potetgull..

Kledte på oss rett over klokka 23, og gikk ned på parkeringsplassen der det pleier å samles en del folk for å sende opp raketter. Mia ville gjerne ha med hørselsvernet sitt, tror hun husket smellene fra året før, og de var ganske høye.. Tuslet ned og hun fikk tenne flere stjerneskudd..

stjerneskudd

stjerneskudd1

Vi gikk inn ca 00.30 – og hun var i seng en halv time senere. Vi andre satt våken ett par timer til:) Hadde satt klokka på ringing klokka 10 i dag, for det hadde jo vært greit å stå opp da – siden det er jobbdag i morgen. Men, stengte klokka og Mia våknet 11.45! Det var den planen om å få henne tidlig i seng i kveld ja..hehe.. Var godt å sove lenge da.. :)

Nå blir det muligens besøk som står på planen, naboene fristet med sjokoladekake i går – så vi tenkte ta turen innom der i dag:)

Godt nyttår alle sammen!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar