Pynta litt..

lys
Jeg har aldri likt de adventslysene som har vært store, og på stor lysestake, derfor kjører jeg en annen vri i år, med kubbelys og hjemlaget dekorasjon..

Har foressten lekt med bildene i Lightroom, derfor har de ikke orginalfarge.. Laga de som Yesterdayphotos! Ble ganske stilig synes jeg selv!

nisser
Nissepar som sitter i hylla vår.  Barna på bildet bak der er jeg tante til.. Det er min søsters Ronja Celine, Tindra og Tobias.

stjerne
Stjerna i vinduet.. Ble ett dårlig bilde da, og jeg har ikke bytta til julegardiner enda, men stjerne lyser så fint i mørket likevel:)

Har fått kjøpt adventskalender til Mia nå, en sånn man putter pakkene oppi. Fant på Europris til 199 kroner. Skal vise bilde av den når jeg har fått ordna alle pakkene oppi, og hengt den opp:) Ellers har jeg fått handla litt kalenderstæsj også i dag – og det går fremover med å få ferdig alt sammen før 1 desember:P

Stormen Berit som er på herjing gjennom landet vårt har vi ikke hørt noe til her vi bor. Men det har springflo, og det har jo vært mye vann overalt. Vi bor ikke nært havet så vi har bare sett på bilder fra andre steder i byen, og der er det vått gitt:P Det har derimot vært en god del vann i Lofoten, og der har nok det gamle naustet fått en del vann inn, det står nemlig helt nede i fjærsteinene.. Det var og en god del vann oppe ved der gubbens tante har sommerhus, på bildet vi fikk se var det vann rundt hele hytta deres.. Håper bare at det ikke har kommet inn noe vann og ødelagt noe.. Håper og tror at det har gått bra!

Ellers så har vi fått oss tørketrommel, og den har vi satt opp på vaskerommet – noe som resulterte i alt vi vaska og styrte der inne hele dagen.. Ble bra da, tilslutt:) Vi har klart oss uten tørketrommel i 10 år, så var vel på tide å få en i hus.. Skal bli godt å få unna klesvasken, nå hoper den seg opp hele tiden. Vi er jo 5 stykker og da, og derav fire jenter så litt klesvask må man vel regne med, ikke sant..hihi..  Gubben som kjøpte den av en kompis av han, som skal flytte.. Gubben er foressten der borte og hjelper til med pakking/flytting så jeg og jentene er alene hjemme.. Mia sover, og Catharina og Malin spiser snop & ser på tv.. Jeg har rydda og styrt, så jeg tok meg en ørliten datapause nå, og så skal jeg fortsette å rydde mer..

Ha en fin lørdagskveld!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar