Ny ullbukse

ullbukse
Mia Christine har fått seg ei ny ullbukse, strikket i herlige farger og med morsom vri..

ullbukser
Sånn ser nemlig baksiden ut..
Noen har kanskje ssett monster ullbuksene som er veldig poppis for tiden, dette er ei Kitty ullbukse:) Synes den var kjempe søt!

ullbukse2

ullbukse1

1530

Mia har jo alltid vært heldig og fått arve ulltøy fra kusinen sin Ronja, men nå når de er nesten like høye så måtte jeg finne på noe annet. Kjenner jo ingen som kan strikke til henne, så jeg fant min mammas venninne på facebook. Jeg så igjennom albumene hun hadde der over alt det fine hun lager, og bestemte meg for å spørre veldig pent om jeg fikk legge inn en bestilling hos henne. Det fikk jeg lov til, og da strikket hun denne flotte ullbuksa til jenta mi. Den koster meg 400 kr da, men det er den verdt, den er nydelig! Det er strikket i str 8 år, men er akkurat passe til 5,5 åringen min:) Tusen, tusen takk til Åse, som var så snill og strikke for meg.

-Lillebølla

Legg inn en kommentar