Favorittdagen min!

28-lunsj
Lunsj på kafe i dag, besto av tapas salat! Deilig!!! Og glass cola, men den tok jeg ikke bilde av!

Jeg skulle møte søsteren min i byen for å drikke kaffe i dag, vi avtalte å møtes i 12 tiden. Før jeg dro avgårde hadde jeg levert jentungen i barnehagen, og vaska klær og bytta på sengene hjemme. Skal bli deilig å legge seg i rene sengeklær i dag!! I allefall, vi møttes og gikk rundt i butikker og endte opp på kafe for å spise lunsj. Godt å traske rundt uten barn og bare være meg selv..  Herlig høst vær i dag og, litt kaldt bare. Endte opp med å kjøpe meg nye vintersko, for joggeskoene mine var hullete inni, og så hadde jeg trødd oppi ett eller annet på veien – så det stinka av de.. Hundebæsj kanskje? Vet ikke helt, har visst gått i egne tanker og ikke sett meg for.. I allefall joggeskoene ble slengt i spøla, og disse her kom på beina mine i stedetfor:

28-sko
Tror de kosta 699, men er verdt hver en krone! Kjempe deilige å ha på seg..

28-genser
Jeg elsker ugler, så da jeg fant denne søte uglegenseren på PoP ble den med meg hjem til Mia:)

28-ull
Kampanje på ullundertøy hos cubus, 50 % var det på disse. Så da fikk Mia to nye trøyer og en longs. Det trengte hun virkelig, de hun hadde i fjor har blitt for små:)

Fikk fylt på busskortet også, og henta Mia i barnehagen rett før fire. Så gikk vi på Pyramiden for å kjøpe kaffe til kaffemaskina vår. Det er bare rema som har disse her i nærheten så handlet 3 pakker.. :) Det var også 70% på halloween kostymer på Nille så da fikk Mia velge seg en drakt til å ha på seg på Halloween på mandagen.. Se bare så fin hun ble!
28-heks
Litt ansiktsmaling må også til..

28-heksen

Fredager er favoritt dagen min, for da har vi hele helgen sammen :) Da er det kos med god middag mens vi ser på Idol, ungene er lengere våken på kvelden og vi bare koser oss! I dag er det filetkotelett,ris og sopp på menyen! Gleder meg:)

Men først, barne tv i lag med jentungen!

Ha en fin dag!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar