Dagens trim!

26-ute6
Bestemte meg for å gå de 6- 7 kilometrene for å hante jentungen i barnehagen i dag, siden det var så nydelig ute. På bildet ser dere brua langt der borte..Har ikke redigert dette bildet, sollyset gjorde at det ble sånn, og det var ganske tøft synes jeg!

Siden vi bor såpass langt unna barnehagen så bruker jeg egentlig å busse bortover å hente henne, eller så henter gubben når han er ferdig på jobb.. Men nå når jeg er sykemeldt så er dagene lange, og da kan jeg hente henne selv. Fikk klar beskjed i morges at hun ikke ville bli hentet før klokken fire, så jeg tok kameraet med meg på turen bortover og tok meg god tid.. Her er noen av bildene som jeg tok i dag:

26-ute3

26-ute4

26-ute5

26-ute7

26-ute8

26-ute9

26-ute10

26-ute11

Var oppe i barnehagen 15.45, men Mia var enda ikke helt klar til å dra, hun lekte så fint. Så hun fikk leke ferdig og vi var på vei ut av barnehagen en halvtime senere. Gikk bort på lekeplassen mens vi ventet på gubben og Catharina, og der tok jeg disse to bildene av Mia Christine..

26-ute

26-ute1

Når vi ble hentet så bar det rett på Kiwi for å handle litt, og så var det tid for pizza og barne tv når vi kom hjem:) Snart er det dusjetid og legging for jentungen så da skal jeg bare se på tv resten av kvelden!

Synes jeg har vært flink å gå så langt i dag, vanligvis er det jo lettest å bare sette seg på bussen :P

-Lillebølla

Legg inn en kommentar