Babbel..

miamlue1
Mia Christine med lua jeg sydde i dag tidlig..

Hun var kjempefornøyd:) Da vi tok bildene var hun rimelig sliten, etter å ha vært ute nesten hele dagen i barnehagen. Jeg henta henne klokka 15, og da var hun i full lek og hadde ikke noe lyst å gå hjem. De voksne på hennes base sa hun hadde klaget litt over kvalme og dårlig form tidligere da de var på tur, men de orka ikke ringe meg siden det gikk mye bedre når de kom tilbake til barnehagen igjen. Det kan jo være hun ville hjem siden hun visste jeg var hjemme.. Hun hadde også vært en god stund på «Ufo dissa» og siden hun har lett for å bli bilsyk,kan det hende hun bilr kvalm av å huske også. Jeg blir det selv nemlig, og kan se en sammenheng der..

I allefall, vi fikk sitte på hjem med ei som jobber på min base, så var tidlig hjemme:) Etter en liten tur på butikken var det hjem og lage middag. Mia spiste masse pasta,kjøttboller og pølse – så hun var supersulten! Hun har ikke klaget over formen i ettermiddag,utenom at hun har vært trett. Hun er ikke varm eller noe så regner med det blir barnehage i morgen også. Da er det Klubb, og hun er i Rock & roll klubben – og hun gleder seg like mye hver gang. Så sa hun at hun ville bli i barnehagen helt til de stengte – for det var så morsomt der:) Synes det er lenge da,s å jeg plukker henne nok opp i tre-fire tiden.

miamlue

Har vært nydelig høstvær her i dag. 13 grader og sol. Håper det holder seg sånn lenge. Er jo mye bedre enn regn og vind;P Skal se om jeg får gått til barnehagen i morgen, tar meg rett over en time,en vei. Men om været holder seg så er det jo en flott tur:)

Nå skal jeg lese litt i «Morshjerte» som jeg fant nytt nummer av i dag:) Koser meg med disse seriene.. Leser litt mange av dem da, men litt hverdagsluksus må man vel ha?  I tillegg til Morshjerte så leser jeg jo Villblomster,Karoline, Gabriels hus og Hverdagsengler. Synd alle kommer ut med nytt nummer omtrengt samtidig da, men det er min form for avslapning:)

Har tidligerer lest Raija, Huset Arent og Havets datter. Har alle de seriene:) Hender jeg tar dem frem og leser litt nå og da, selv om jeg har lest dem før.. :)

Ha en fin kveld.
-Lillebølla

Legg inn en kommentar