Travel lørdag!

LUE
Har sydd ny lue til Mia Christine..

LUE2
Her tester hun lua ute.. (mobilbilde)

LUE3
En litt mislykket ugle lue..
Det går an å bruke den altså, men den ble ikke så fint sydd som den andre lua..

Ellers i dag har vi vært på kino og sett Knerten i Knipe. Den anbefales på det varmeste, og var like morsom for liten og stor:) Både Mia og tenåringen vår lo høyt flere ganger – og det gjorde mamman og pappan også:) Koselig familiefilm – og moro å gjøre noe sammen hele gjengen. (Malin har mamma uke og var ikke hos oss i dag..) Vi hadde avtalt med ei venninne av meg,Rannveig, at vi skulle dra sammen på kino – så vi møtte henne og barna Niclas og Inez like før forestillingen startet:)

Jeg hadde tidligere lovd Mia at hun skulle få lov å kjøpe seg Lille Knerten (hun har både Knerten og Karoline fra før) etter kinoen, og vi løp ned på ett kjøpesenter for å se – men det hadde stengt klokka fire! Hvem er det som stenger så tidlig midt i sentrum da, skulle tro de hadde åpent til klokka 18 som vanlig på lørdager.. I allefall, vi suste over til dalen og fant det vi skulle, pluss at Catharina kjøpte seg nye sko. Da vi kom hjem fikk vi besøk av gubben’s søster,samboer og de to flotte barna deres Tina og David. Var kjempekoselig, lenge siden Mia hadde lekt med søskenbarna sine nå, så de lekte vel hele tiden de var her..(med unntak av barne tv da.. ) Og vi voksne drakk kaffe og spiste kaker:)

Når Mia skulle legge seg fant hun frem en bok hun skulle høre – og greide å lese førstesiden helt selv! Setningen var: «Du er snabelgod fantorangen» Blir helt satt ut jeg, hun er så flink! Har jo stavet ord lenge men nå har hun begynt å sette dem sammen og lese dem! Hvor ble babyen min av?? 

Gubben er som vanlig på kjøkkenet og lager mat..I kveld spiser vi biff, og ris. Blir nok godt!! Har enda ei lue til å sy, men tror det får vente til i morgen – kjenner jeg meg selv så godt at jeg vet at jeg blir så mett etter middagen at jeg nok slokner på sofaen :P Og sover til gubben skal legge seg – og da vekker han meg og ber meg legge meg i senga i stedetfor på sofaen..hehe.Helt vanlig lørdagskveld hos oss..

God natt!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar