Høstferie – del 1

natur7
Vi har vært i Lofoten i noen dager, valgte å dra til Digermulen nå i høstferien – for å koble litt av fra byens mas og jag, men også for å klargjøre «sommerhuset» til vinteren..

Jeg, gubben,Mia og Catharina kjørte til Lofoten etter jobb på onsdagen den 28, og siden vi bruker rett over 5 timer så var vi fremme veeeldig sent..Rundt midnatt.. Mia hadde sovet store deler av turen dit, så hun var bare oppe en liten time før hun ville legge seg igjen.. Greit å kjøre så sent egentlig, nesten ingen biler på veien – og stilt og fredelig i bilen..hehe..

dagen etter våknet vi til vind og regn. Når det roet seg litt ute gikk vi en tur ut og var ute i flere timer. Det ble tatt en del bilder – og jeg skal dele noen av dem med dere. Havet var veldig høyt oppe når det var flo, og det var ganske interessant å stå å se på :)

natur1

natur2

natur3
Vannet er nesten oppe ved naustet..

natur6

natur4

natur5

lofoten1
Mia hopper..

lofoten2

lofoten3

lofoten4

lofoten5

lofoten6

lofoten7

På kvelden den 29 kom min søster og hennes familie kjørende nedover, og de var sammen med oss i helgen. Mia leker veldig fint med både Ronja og Tindra, så hun var helt i hundre da hun hørte de skulle komme, og spurte vel ca hvert tiende minutt når de var fremme.. Her er ett bilde av Mia og Ronja, hånd i hånd – og så kommer resten av bildene i ett nytt innlegg senere i kveld,eller i morgen..
lofoten8

-Lillebølla

Legg inn en kommentar