Helg,baking,besøk og bursdag

miabursdag
Ei fornøyd frøken som nettopp har kommet hjem fra bursdag!

Det er stortsett det denne helgen har bestått av – Baking, besøk og bursdag:)

16
Her er muffinsene vi bakte i går. De ble kjempegode!

19
Vi fikk nemlig besøk av disse to flotte jentene ( Mia i midten) og deres foreldre. (Min søster med familie) Mia leker så fint med både Ronja på 7 år og Tindra på 4,5 år – det er flott med jevngamle kusiner altså:)

Mia har vært i bursdag hos en gutt i barnehagen – og i mens hun var der dro vi til min søster og snek oss ett par kopper kaffe ..og etterpå var vi hos svigermor på besø, og da ble det enda mer kaffe og kake;).Har stortsett nettopp kommet hjem og spist middag. Mia spiste 3 karbonader hun, og nå sa hun nettopp at hun ville gå å legge seg:)

I morgen er det planleggingsdag i barnehagen,så jeg skal på jobb – og gubben skal være hjemme og kose seg med Miaskatten. Heldige dem.Skulle ønske det var jeg som kunne hatt en fridag..hehe.. Smilefjes

Ha en fin kveld.
-Lillebølla

Legg inn en kommentar