Kino, besøk og kreativ jentunge

27aug2
5 åringen vår klar for å dra på kino..

I dag skjedde det mye i byen vår, i forhold til aktiviteter for barn. Det var både Yonas barneløp og dukkevogntog, men da vi spurte Mia hva hun hadde lyst til så valgte hun å gå på kino:) Hun hadde nemlig fortjent en belønning etter å ha sovet mange netter i egen seng. Hun hadde lyst å se Biler 2, så vi bestemte oss for å dra alle sammen. Vi bestilte billetter til 12 forestillingen, og valgte å se den vanlig. Altså IKKE i 3d. Kjøpte popcorn og brus – og kosa oss veldig. Mia syntes det var en morsom film – og lo godt mange ganger underveis. Hun syntes ikke den var skummel slik flere andre har gjort, så var forberedt på at hun kunne bli litt redd men det gikk helt fint:)

27aug3
Her er hun på verandaen i morges:)

Etter kinoen dro vi rett på Kiwi og handlet matvarer før vi dro på besøk til min søster Camilla og ungene. Der lagde vi pizza til hele gjengen.. Både gubben og Catharina fikk hodepine i løpet av dagen, så de sov stortsett når vi var der.. Catharina på sofaen og gubben lånte en seng.. Jeg & Mia kosa oss da, pizzaen var nydelig!

Gubben greide så vidt å kjøre hjem, og gikk rett og la seg når vi var hjemme igjen.. Det hjelper ikke med piller av noe slag og han får heller ikke sove.. Sånn er jeg og når jeg har migrene.. Håper det gir seg snart, er så kjedelig når han sover;)

Må bare vise dere to tegninger 5 åringen vår har laget – synes hun er kjempeflink!

27aug

27aug1
Hun er inspirert av Øisteins tegneblyant:)

Ha en fin lørdag:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar