Fortsatt varmt!

mc
Mia Christine er klar for å dra i bursdag!

Bildet er tatt med mobilen, derav den litt dårlige kvaliteten:) Er så deilig når vi bare kan gå ute i sommerklær! Har hatt nok en nydelig dag, delvis sol – men likevel en 19 – 20 grader! Herlig,herlig! Mia har vært i bursdag hos ei i barnehagen, og har kosa seg masse der, hun er kjempesliten så regner med det er leggetid etter kveldsmaten. (Som i kveld består av cornflakes i melk og eplejuice å drikke til.)

Godt med helg i morgen – har seinvakt men det skal nok gå helt fint. Går veldig bra på jobb for tiden, koser meg hver dag! Har en del vondt i skulderen, men ikke verre enn at jeg holder ut uten smertestillende.. enn så lenge..

På lørdag har vi barnefri! Ungene skal være hos Heleen (farmoren)  til søndagen! Det skal bli godt, er vel sist i mai at Mia sov hos noen andre.. Er Amcar treff i helgen, så er jo gubben med i klubben som arrangerer dette, så blir vel å være der tenker jeg. Godt å ha muligheten i allefall, når man har barnefri:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar