Turdag!

4
Mia Christine

I dag var hele barnehagen på tur i fjæra, eller i bukta som vi kaller stedet;) Det var litt vind men med sol og glade barn & voksne så ble det en utrolig flott dag. Vi dro 9.30 og var tilbake i barnehagen igjen klokka 15.15! Har grillet pølser og drukket saft, og de som ville det fikk dyppe «tåfisan» i havet..

7
Mia, på stranda..

6
I vannkanten..

5
Tror det er litt kaldt i vannet..

Vi måtte foressten bytte både dongeribuksa og genseren før vi dro tilbake, de ble veldig våte da snuppa fant det for godt til å hoppe i vannet..hehe.. Heldigvis var det skifteklær i sekken hennes:) Hun syntes det var stor stas å få lov til å bli våt – og har pratet masse om det i etterkant av turen:)

Nå er det bare TO dager igjen å jobbe før vi også tar FERIE!!!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar