Buzzador – Norkrill

Jeg har fått teste ut Norkrill Omega – 3.
norkrill
Fikk pakken i posten for en ukes tid siden og har prøvd disse kapslene hver dag siden..

De ser innbydende ut med sin vinrøde farge og jeg har ingen problemer med å ta dette kosttilskuddet. Har prøvd forskjellige omega 3 kapsler tidligere men disse gir ikke den spesielle transmaken som jeg har opplevd med andre merker. Så hittil er jeg veldig fornøyd med prøve pakken. Jeg har delt ut noen smaksprøver av den andre pakken jeg fikk (Jeg fikk to pakker) og fått positive tilbakemeldinger på dette.Folk virker interesserte når det kommer til helse – og denne var lett å buzze videre på jobb bl.a

Omega-3 har en rekke positive effekter på helsen og er blant annet:
*Godt for hjertet
*Godt for hjernen
*Godt for huden
*Godt for leddene

Norkrill er produsert med 100% Superba krillolje. Superba krillolje er et unikt Omega-3-produkt med høyt innhold av Omega-3 fosfolipider. I tillegg inneholder Superba krillolje den naturlige og effektive antioksidanten astaxanthin.

Du kan lese mer på siden til Norkrill.

Hva er en Buzzador?
Prøv nye produkter og tjenester! Snakk med dine venner om hva du prøvde! Gi feedback til produsenten! Enkelt og greit, så får man tilbud om å bli med i kampanjer. Jeg har bl.a testet ut Doktor Greve Pharma shampo og balsam for barn, Zoegas kaffe og Lumea i tillegg til Norkrill.

Hvor lang tid det går før du kommer med i din første kampanje kan variere fra noen uker opp til noen måneder, avhengig av hvordan profilen din passer inn i de kommende kampanjene.

Når det finnes mulighet til å komme med i en kampanje får du beskjed via mail.

Klikk på denne lenken, så syns det at det er jeg som har invitert deg (mitt brukernavn som buzzador er miachristine):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=NO&refstr=miachristine

Les mer om å bli Buzzador her!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar