Bytur

miac
Mia Christine slapper av rett før vi skal reise hjem fra byen..

I dag har vi vært hele ettermiddagen i byen. Hadde noen små ærend der, og så møtte vi min søster og hennes datter Tindra. Catharina tok også buss tul sentrum – og så gikk vi alle å spiste middag på Egon. Mia valgte pannekaker – og spiste alle tre hun hadde på sin tallerken – og en av Tindra sine! I tillegg fikk hun cola av voksen glass – og det var stas! Jeg og Catharina spiste cheeseburgere – enkelt og greit. (Og godt!)

Vi gikk litt rundt på kjøpesentret, og så fikk ungene is – og vi voksne drakk iskaffe.
miacis
Jeg og Mia delte en is, hun tok tre fire skjeer også var hun mett;)

Vi gikk mot bussen i 19 tiden, men med vår flaks så hadde den akkurat kjørt.(neste skulle gå 40 minutter senere..)  Heldigvis kom en av distriktsbussene – og den hadde første avstigning her vi bor – og da kom vi hjem halv åtte. Mia slapp å betale på bussen, tror han som kjørte trodde hun var under fire år eller noe.. hehe.. Sparte 14 kroner da. (Her betaler de etter fylte 4 år..)

miacpenger
Mia tuller og snurrer rundt..

Vel hjemme så stupte Mia i seng rundt 20.30.. Hun sovnet rimelig fort.. Jeg har sett på tv store deler av kvelden, og nå venter senga. Jobb i morgen – har seinvakt. Vi har flere barn som slutter da – de som skal på skolen fra høsten, og de som har fått overflytting til ny barnehage. Mange av dem har jeg passa på i tre år.. Blir litt vemodig å se dem slutte men.. Sånn er det nå bare..

Ha en god natt!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar