Smoothie

smoothie
Har laget oss iskald smoothie i kveld..

Dagen i dag har vært den varmeste her i byen, med over 20 grader i skyggen. Har vært litt vind, men det har funket fint å sitte ute på verandaen i sola likevel.. Jeg får lett farge, så har faktisk blitt ganske brun i dag:)

Jeg & jentene er alene hjemme i kveld (for en liten stund, gubben kommer snart hjem igjen..) Mia Christine sover selvsagt, det har hun gjort siden halv ni i kveld. Hun var så heldig å arve en pose med bratz dukker m/ utstyr og en pose med bamser etter ei venninne av eldstedatteren min. Mia har lekt og kosa seg hele ettermiddagen. Jentene mine er glade i smoothie og i kveld så laga vi oss hvert sitt glass med iskald drikke. Her er oppskriften:

2,5 dl vanilje yoghurt
1/2 banan
2 dl Drue juice
Litt jordbær
Litt skogsbær

Bland sammen i en blender, og vips! Ferdig!
Den ble kjempe god!

Håper morgendagen blir like varm som denne, selv om jeg skal i ett møte på jobb og blir sittende inne i ett par timer.. Skal møte min søster og ta en kopp kaffe i byen på morgenen. Passer jo bra å handle bursdagsgave til tanteungen min også, siden hun har bursdagsfeiring neste uke:)

Ha en fin kveldSmilefjes
-Lillebølla

Legg inn en kommentar