Regn,vind,sol..

13
Såpeboblene ble glemt ute på bordet..

Det skifter så fort, ene øyeblikket skinner sola, i det neste så høljer det ned.. Vind er det uansett om det er regn eller sol.. Hadde håpet på litt varme nå, så man i allefall kan slippe jakken på ute:P  Vi har blitt ganske forkjøla hele gjengen, nyser og hoster.. Tett i nesa og vondt i hodet.. Har vart ett par dager nå, så håper det kommer seg snart igjen.. Er konfirmasjon for min gudsønn på søndagen så håper vi er i god form da i allefall.. Skal bake kake tilogmed.. Oreokake faktisk.. Eller gubben skal bake den, men det snakker vi ikke så mye om.. Tenker det blir bra..De skal nok bli bra overraska i allefall, de som skal ha den, for de tror visst ikke vi kan lage kaker.. Men det er en annen historie..

I går lærte femåringen seg å sykle, uten støttehjul. Hun var så stolt, og jeg var nok en smule rørt jeg også. Tenk så stor lille babyen min har blitt!

babymia
Synes nettopp hun var så her liten., og nå har hun lært å sykle! Hvor blir tiden av??

12
Dette bildet ble tatt i går:)

11
Er vel ingen tvil om hvilken farge som er favorittfargen?

Tok noen bilder i går når hun snurra rundt og rundt.. Synes de ble kule når jeg endret fargene i photoshop:) Hun var også veldig lysten på å bli fotografert i går, ba meg faktisk ta kameraet med ut for å ta bilde av henne når hun snurret rundt og rundt:)
675

Til slutt skal jeg vise ett bilde av nattehimmelen her om dagen. Nydelige farger..
14
Var ikke det vakkert?

Nå er det snart tid for å legge seg.. Ble tidlig kveld på meg i går også, men da sovnet jeg på sofaen kl 21.. og ble vekt rundt midnatt og da gikk jeg ned å la meg.. Sov til Mia våknet klokka ni i morges.. Ble mange timers søvn – men jeg er så sliten for tiden så var utrolig godt å sove så masse!

Ha en fin fredagskveld,
-Lillebølla

Legg inn en kommentar