Sliten!!

30
Mia Christine som er i skogen!

31

I dag har vi vært masse ute! Først i barnehagen på formiddagen, og så fra kl 15 og til klokka 19.30! Det har vært regn,sludd og snø men vi har kosa oss likevel! Jeg og Mia gikk fra barnehagen klokka 15 – og var en tur på lekeplassen før vi startet og gå i møte med gubben som var ferdig på jobb en time senere. Vi gikk ganske langt – jeg er imponert over at Mia orka å gå så langt uten å klage! Hun satt seg på ett buss stopp og hvilte beina litt, men ellers gikk hun ett par kilometer. Hun er flink å gå, det er ikke det altså – men i dagens vær så var det ikke så veldig koselig å være ute.. (for meg :P)

Vi dro rett i ute bursdag når vi kom hjem, var grilling i ei grillhytte der hvor min søster bor. Hennes datter Ronja har nemlig 7 års dag i morgen og de feiret den i dag. Var fint da, hadde kledt godt på oss – for det var bare 2 grader.. Spiste pølser og burgere, muffins og ostekake! Nammis!! Mia kosa seg i skogen, der er og disse to bildene tatt! Tok mange fler men de kommer en annen gang! Mia er fortsatt våken, hun skal i seng ganske snart, jeg skal bare poste dette innlegget først;)

Jeg regner med at jeg og tar tidlig kveld – er sliten etter en lang dag uteSmilefjes

Ha en fin kveld,
-Lillebølla

Legg inn en kommentar