Kaffe og barne tv!

Typisk lørdagsmorgen hos oss, jeg drikker kaffe og surfer på nett litt, mens jentungen ser på barne tv:)
16
Dette bildet av jentungen har jeg lekt litt med i Lightroom – synes det ble fint jeg:)

Har vært våken en god stund allerede, eller.. hun våkna rundt klokka 8 i dag, sto opp en halvtime senere. Det er 3 natta på rad at hun sover i sin egen seng hele natta! Jeg har fått tre hele netter med søvn.. Herlig! Til dere som ikke vet hvorfor jeg jubler for å få sove hele natten, kan lese litt om det her.. I allefall, nå har vi spist frokost og Mia ser på den rosa panteren på barne tv.

Det var godt med helg nå, har vært sliten hele uka egentlig. Verker i skulderen igjen – men fikk ikke legetime før 30 mai. Orker ikke ta akutttime, da må jeg forklare hele sykdomshistorien på nytt.. Bedre å dra til fastlegen da, hun vet jo alt fra før.. Må ha nye medisiner i allefall, slik at armen kan fungere. Jeg er på jobb fordetom, kjemper meg igjennom dagene. Noen dager er bedre enn andre.. Om det er mindre påkledning i garderoben, om jeg slipper å ta kjøkkenet foreksempel.. Jeg har jobbet i 7 mnd uten å være sykemeldt nå, det har holdt å bruke egenmeldinger, men jeg har ikke benyttet meg av så mange.. Jeg er spent på hva legen mener.Jeg regner nesten med at hun sier at jeg må hvile armen, men det er ikke så lett når man jobber i barnehagen og har små barn selv..

I dag er det sirkus som står på programmet. Gubben hadde fått to gratis billetter på jobb, i tillegg til en mengde 50% billetter. Jeg og jentene skal dra, mens gubben skal skru på bilen. Vi skal dra sammen med gubbens søster og datteren hennes, som er like gammel som Mia. Det er første gang Mia er på sirkus. Hun gleder seg.. Håper at det står til forventningene da, hehe.. Forestillingen er ikke før kl 18, men vi skal løse inn billettene i 12 tiden, så vi er sikker på å få plass.. Skal handle litt i dag, greit å gjøre det på formiddagen egentlig.. Ellers er helgen helt uten planer.. :) Kan hende sola titter frems lik at det blir grillvær på søndagen.. ;)

Nå skal jeg sette i gang en klesvask, og tømme oppvaskmaskina her, så er det også gjort:)

Ha en fin lørdag!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar