Fine vårdager..

mobilmia
En sliten, og ikke minst skitten Mia Christine har plukket blomster på vei hjem fra barnehagen.. Her sitter hun og hviler seg litt på muren utfor barnehagen:)

I dag har vi vært ute hele dagen. Det har vært kjempefint ute. Mia har hatt dongeribukser på ute – de trengte ikke utebukser i dag. Hun var så stolt over å få lov til å slippe de varme klærne.. Hun var kjempe skitten – både i fjeset og på klærne, men hvem bryr seg om det når hun har det så flott i barnehagen? Vi har jo vaskemaskin og vann, så ren og pen blir både hun og klærne igjen;)

Ble is rett før middag i dag siden vi stoppet på butikken på vei hjem. Kan anbefale den oreo isen altså – den var knallgod! Mia valgte solo is, første gang hun valgte noe annet enn vaniljeis..;) Hun syntes den var god! Ble lettvindt middag i dag, så fikk Mia dusje før hun la seg. Jeg har vasket ett par maskiner med klær – og ellers bare slappet av. Jeg blir fortere sliten av å være ute hele dagen – og da er det godt å ikke ha så mange planer på ettermiddagene:)

I går hadde vi personalmøte på jobb, så var der fra 08.30 til 19.00.. Hadde en lang dag med andre ord. Var dugnad i borettslaget også, så var ute enda en time når jeg kom hjem. Mia var også ute helt til langt over leggetid, men hun kosa seg sånn at jeg hadde ikke hjerte til å ta henne med inn og legge henne tidlig.. hehe..

I morgen har jeg tidligvakt. Har blitt lovet 3 timers avspassering, og er det folk nok på basen så kan jeg gå kl 12. Det hadde vært så deilig.. Hadde tenkt å hendle litt 17 mai stæsj til jentene så håper på å få gå tidlig.

Nå er det susjen og så er det senga neste. Ha en fin kveld!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar