Fredag

dagensbilde29april
Dagens middag!

I dag er det fredag! Jeg elsker fredager siden det er starten på helg! Helg = familietid <3 Dagen i dag startet imidlertid ikke så veldig bra. Våknet med dunkende hodepine og en nakke/skulder som ikke fungerte i det hele tatt.. Jeg ble hjemme fra jobb – og tok en del ibux og paracet mot smertene. Hjalp etterhvert da, men har slappet av og tatt det med ro i dag. Jeg hadde Mia hjemme med meg, jeg orket ikke levere i barnehagen når jeg selv er hjemme. Hun er slink å leke og underholde seg selv – og så kom jo storungene hjem fra skolen etterhvert de også:) Vi har sett en del på nrk super i dag for å si det sånn..hehe..

Nå spiser jentungen ananas og pærebiter til kvelds og så er det sengetid for henne. Denne helga er det full rulle – ikke mindre enn 3 bursdager! I morgen skal vi feire David, som ble 2 år på tirsdagen. Jeg er tante til ham. Svigerfar har og bursdag i morgen. Og så er det barneselskap for Mia på søndag! Hun blir fem år på mandag – lille babyen min, hvor har årene blitt av? Så vi har nok å henge fingrene i.. hehe.. Skal bake og ordne klart det meste i morgen kveld,slik at vi får en rolig start på dagen på søndagen i allefall.. Mia gleder seg. Hun kan knapt stå stille.. Hun er så spent, så spent! Blir moro å se om hun blir fornøyd med gavene da;) Tipper at det faller i smak uansett:)

Ha en fin kveld! Nå er lille damen ferdig å spise!

-lillebølla

Legg inn en kommentar