Spennende dag for Miaskatten!

I forrige uke lå det nemlig brev til henne i postkassen, og det er vel bare en fireåring som kan juble hemningsløst over å ha fått innkallelse til tannlegen! Hun har gledet seg masse, og i dag var dagen for tannlegebesøket!
tannlege1
Venter spent..

Hun hadde time klokka 11, og det var pappaen som hentet henne i barnehagen og dro til tannlegen med henne. Jeg har nemlig sånn tannlegeskrekk at jeg ikke tar med ungene dit i frykt for at min egen  redsel skal smitte over på dem.. Mia var kjempeflink, hun tok bilder av tennene, og hadde null hull. Hun fikk skryt av tannlegen for at hun hadde vært så flink å pusse tenner – og så fikk hun velge seg en premie etterpå. Hun valget en bitteliten sprettball:)
tannlege

Etter vi var ferdig på jobb/barnehagen klokka 3, så dro vi til byen for å møte min søster og hennes datter. Vi hadde bestilt kinobiletter, så Mia skulle på kino for første gang! Vi så på Rio, en 3d film som varte ca halvannen time..
kino
Her har Mia på seg 3d briller – og holder godt på popcorn boksen:)

Hun syntes filmen var morsom, og ville gjerne dra flere ganger på kino..
kino1
To fornøyde kusiner som har sett på film..
Mia har fått Karoline figur, og Ronja har fått Knerten figur tidligere på dagen:) Jentene kosa seg masse – og det gjorde nok mammaene også:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar