Lilla tulipaner, og annet babbel..

tulipaner
Nydelige tulipaner..

Måtte bare ta bilde av de flotte tulipanene jeg kjøpte i går. Synes fargen var så nydelig!
tulipan

I dag kommer Mia sin bestevenninne Victoria på besøk. Gjett om jeg har ei her som gleder seg? Hun har spurt siden klokken 7 i morges,om det er lenge til Victoria kommer.. Hun skulle være her halv tolv, så det er enda en stund å vente. Mia sitter å ser på tv, hun sier at hun ikke orker å leke før Victoria kommer..hehe..

tv
Sånn her sitter hun, hun ville ikke at jeg skulle ta bilde av ansiktet hennes i dag, bare av ryggen:) Slik at det vistes hvor langt hår hun hadde. Hun er veldig opptatt av det lange håret, nå er det nemlig hun som har det lengste håret på basen hennes, de hadde visst målt og sjekket.. :) Å jeg som hadde tenkt å klippe litt av tuppene, siden det trengs en gang i blandt..

Mange har spurt meg om hva Mia ønsker i bursdagsgave, hun har 5 års dag om nøyaktig en måned. ( 2 mai) Skal lage ett innlegg om det etterpå, skal se om jeg finner bilder og sånn så det ikke blir bare skrift..Skal se hva jeg rekker å gjøre før besøket kommer. Vi har og sendt inn bilde til nrksuper sin bursdagsbarn, spent på om hun kommer med. Hun var med i fjor, da hun ble 4 år. Vi har også fått låne barnehagen, slik at vi får feiret bursdagen der! Enkelt og greit, der er det god plass og vi kan ha det hele dagen.. :)

Nå kommer det ei her som vil spille nrksuper, så det skal hun få lov til mens jeg tar unna klesvasken.

Ha en fin lørdag!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar