Uvær..

roser..Sitter inne og ser på det flotte vårværet vi har.. Snøfokk og minusgrader, vinduene er hvite av snø..Lurer på når det blir vår her nord.. Ser ut til at det kan drøye enda en stund..

Har virkelig blåst og vært hufsevær hos oss i dag.. Storm ute, stengte veier, ulykker, strømbrudd, våte og kalde barn og alt som hører med.. Hadde håpet at det var våren som gjorde sitt inntog her i begynnelsen av mars, men nå er det masse snø igjen.. Vi har vinterfestival uke i barnehagen denne uka, så det passet jo bra med snø sånn sett.. Selv om dagen i dag var litt vel kald.. Var ute med barna 45 minutter før vi måtte gi opp å sloss med snø og vind..

Mia derimot, har gått på ski i dag – og kost seg i uværet! Hun fikk nemlig Malin sine gamle ski i går, og ville ha de med seg i barnehagen! Hun gikk som hun aldri hadde gjort annet – og prøvde tilogmed å kjøre ned bakker! Litt knall og fall ble det jo, men det er ikke rart siden hun har gått på ski. tja.. en kan vel telle på en hånd hvor mange ganger.. Nå er skiene i barnehagen, så kan hun øve mer der – det så ut til at det var det som skulle til for å få henne til å like å gå på ski..

Nå skal jeg finne frem kaffen og disse her:
dagensbilde23mars2011
Ser gode ut ikke sant?

-Lillebølla

Legg inn en kommentar