Barnehagebamsen

miaogbamsen
I dag var det Mia sin tur å ha med barnehagebamsen hjem fra barnehagen.

De har en bamse som besøker barna i helgene og vi skal skrive i ei bok hva bamsen har opplevd. Mia var så stolt over å ha Lillestein med seg hjem. Hun har gitt ham sine egne dukkeklær – som han skal få, siden han ikke hadde noen klær. (Hun har to sett med disse blå strikka klærne,derfor ville hun donere ett av settene til Lillestein) Mia var ikke helt enig at han skulle hete Lillestein da – for det måtte jo være så trist å bli kalt liten hele tiden. Han burde heller hett Lise eller Storstein. Nå heter jo basen hennes Storstein da, så derfor heter vel bamsen Lillestein:) Moro at de har en sånn bamse – vi skal nok finne på mye moro i helgen så vi kan skrive i boka hans:)

miac

I morgen har jeg kurs hele dagen, vi skal jobbe inn en av planleggingsdagene i juni. Kjipt å stå opp før klokka 7 på en lørdag men.. Det må jo til. Blir sikkert ett bra kurs da, så det veier jo litt opp for det. Helga blir jo litt kortere, så får nyte resten av kvelden med iskaffe,sjokolade og Norske Talenter.

Ha en fin kveld.
-Lillebølla

Legg inn en kommentar